Main bini kawan tumblr free internet dating websites

Aku kata aku memang nak ada gf tapi tak ada yang sangkut. Aku pun secara bergurau mengatakan aku nak orang yang macam dia. Bertambah lebar senyum Susan dan dia mencubit manja pehaku. Untuk tunjuk baik, aku pun minta diri untuk pulang ke pejabat sebab dah lama di situ.

main bini kawan tumblr-24

Berderau darahku melihat Susan yang menungguku di pintu. Dalam kereta aku terus berfikir mengenai tawaran Az nak ikut aku ke JB. Faris yang masih tidur bergerak perlahan seolah diulit mimpi.Jem mengikut sahaja perbuatan aku kerana dia faham tabiat rakus nafsu aku yang sememangnya mencari cipap bila buka sahaja mata.. ‘Takpa, nanti kau boleh minum puas-puas,’ balas aku. Jem jilat habis kote aku menghabiskan baki air kencing di kote aku. Lepas Jem dah mandi, kami keluar dari tandas, aku tak benarkan Jem memakai baju di dalam rumah. Read the rest of this entry » Seperti kisah yang aku paparkan sebelum ini, ianya semua adalah benar belaka dan terjadi pada aku ketika aku bekerja di Pulau Pangkor. Kelam kabut I angkat phone bila bunyi secound time, with nothing wrap up my body” kata aku. I’ll call u later” sambung Az sambil terus ketawa dan meletakkan telepon. Hampir nak selesai aku pakai baju telepon bunyi lagi. Aku lajukan hayunan batang aku kedalam rongga tekak Jem. Jem tau aku cukup pantang kalau dia bazirkan walau setitik air mani aku. Memang aku lebih suka kalau awek berbogel sepanjang hari di dalam rumah. Biasalah kalau orang kerja kat resort dah tu dalam pulau kecik macam Pangkor tu mesti la happy sakan kalau dapat keluar. “O yaaaa…ehehehe” tegelak Az bila dengar apa aku cakap tadi. Terima kasih aku ucapkan kepada mereka semua dan berharap supaya mereka meneruskan kerja mulia mereka memuaskan nafsu lelaki-lelaki di KL ini. Bohsia di dalam cerita aku ini masih bekerja di Subang dan aku masih simpan koleksi gambar bogel bohsia Subang ni. Nikan rumah I, tak pasal naya jek kang” kata aku sambil mendengar Az ketawa terkekel-kekel dalam telepon. Cerita aku kali ini ialah kisah aku mengerjakan seorang bohsia dengan 3 orang rakan.

Leave a Reply